Περιγραφή έργου

Zervas konstantinos dimotikosΓεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη. Αποϕοίτησα από το Πειραματικό Σχολείο και το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ. Μεταπτυχιακά στο Πανεπιστήμιο Brown (ΗΠΑ). Ζω και εργάζομαι ως πολιτικός μηχανικός και επιχειρηματίας στη Θεσσαλονίκη.

Την περίοδο 1994-1997 ήμουν αιρετό μέλος του Δ.Σ. του ΑΣ ΠΑΟΚ, ως τεχνικός σύμβουλος υπεύθυνος για την ανέγερση του κλειστού γηπέδου στο Φοίνικα και υπεύθυνος διεθνών σχέσεων του τμήματος μπάσκετ που πρωταγωνιστούσε σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Από το 2010, μέλος του Δ.Σ. της Αττικό Μετρό Α.Ε. Το Νοέμβριο εκλέχτηκα δημοτικός σύμβουλος με την «Πρωτοβουλία». Από το 2011 Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, και Ποιότητας Ζωής. Από τον Αύγουστο του 2011 πρόεδρος του Δ.Σ. της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης.

Το 2013 ορίστηκα Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής, Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής και μόνιμος αναπληρωτής του Δημάρχου Θεσσαλονίκης.

Το Νοέμβριο 2013 εκλέχτηκα με την ανεξάρτητη παράταξη των ΕλΕΜ (Ελεύθεροι Επαγγελματίες Μηχανικοί) στις εκλογές του ΤΕΕ ως μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας, καθώς και του ΤΕΕ-ΤΚΜ.

Περισσότερες πληροφορίες: www.kzervas.gr