Περιγραφή έργου

salonikidou aravela - marina kinotikosΓεννήθηκα το 1967 στη Θεσσαλονίκη και είμαι κάτοικος Άνω Πόλης. Είμαι σχεδιάστρια μόδας και παραγωγός χειροποίητων ενδυμάτων, αξεσουάρ και ειδών διακόσμησης με ατομική επιχείρηση από το 1989. Έχω συμμετάσχει σε πανελλήνιες διοργανώσεις και διαγωνισμούς, με διακρίσεις στη συγγραφή, το σχεδιασμό καθώς και τομείς του επαγγελματικού μου κλάδου.

Έχω διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (Β.Ε.Θ.) (1997-2011) και Γ. Γραμματέας του κλαδικού σωματείου « Ένωση Βιοτεχνών-Κατασκευαστών Ετοίμων Ενδυμάτων Θεσσαλονίκης»(2000-2003).

Από το 2011 είμαι Κοινοτική Σύμβουλος της 3ης Δημοτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης.

Μέλος του Δ.Σ. της Δημοτικής Εταιρείας Πληροφόρησης Θεάματος & Επικοινωνίας TV100-FM100 (ΔΕΠΘΕ),

Πρόεδρος της διευρυμένης κοινοτικής επιτροπής Ποιότητας Ζωής και Αστικού Περιβάλλοντος. Εμπνευστής και Συντονιστής της επιτροπής Ολιστικής Αντιμετώπισης Κοινοτήτων.

Εκπαιδεύτρια τμήματος απασχόλησης ενηλίκων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Άνω Πόλης με αντικείμενο την «Επαναχρησιμοποίηση υλικών & αντικειμένων».

Είμαι κάτοχος Διπλώματος Ευρεσιτεχνίας για την εφεύρεση με τίτλο: «Σταθμός Ψηφιακής Πρόσβασης σε Πληροφορίες με δυνατότητα Εντοπισμού Θέσης (για το κοινό και για άτομα με προβλήματα όρασης), χωρίς κατανάλωση ενέργειας» για την οποία έχω διακριθεί σε διαγωνισμούς καινοτομίας, τεχνολογίας και επιχειρηματικότητας.