Περιγραφή έργου

Kouraki Argyro_Koinotikos_7 AprΓεννήθηκα, μεγάλωσα και κατοικώ στην Ανάληψη Θεσσαλονίκης, τελείωσα το Ζ΄ Γυμνάσιο θηλέων -σήμερα 19ο Γυμνάσιο-Λύκειο και σπούδασα Γεωπόνος στο Α.Π.Θ.

Μεταπτυχιακές σπουδές στον «Περιβαλλοντικό Σχεδιασμό Πόλεων και Κτιρίων» (Ε.Α.Π) και εκπαιδεύτρια στην «Εκπαίδευση Ενηλίκων.

Δίδαξα στο Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης, συμμετείχα σε ερευνητικά προγράμματα στη Γεωπονική Σχολή και από το 1983 είμαι διορισμένη στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, 2ο ΚΕΤΕ – ΤΕΕ Πυλαίας- 19ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης και από το 2013 Δ/ντρια στο 5ο ΓΕΛ Καλαμαριάς.

Εκπονώ και συμμετέχω σε προγράμματα Commenius, Leonardo, εκπαιδευτικά, περιβαλλοντικά.

Το 2006 εξελέγην στο 5ο Διαμέρισμα με την «Πρωτοβουλία» και διετέλεσα Αντιπρόεδρος το 2007 και 2008.

Το 2010 επανεξελέγην με την «Πρωτοβουλία» στην 5η Κοινότητα (Διαμέρισμα) και διετέλεσα Πρόεδρος της 5ης Κοινότητας για τα έτη 2011 και 2012.

Κατά τη διάρκεια της οχτάχρονης παρουσίας μου στην 5η Κοινότητα-Διαμέρισμα, η όλη προσπάθεια επικεντρώθηκε στην αναβάθμιση και ανάδειξη του ρόλου που καλείται να παίξει η Κοινότητα.

Είμαι παντρεμένη με το Γιάννη Δημόπουλο, γεωπόνο και έχουμε δύο παιδιά τον Θοδωρή- περιβαλλοντολόγο και τη Μαρούλα –χημικό.

Μέλος Δημ. Επιτρ. Παιδείας, Σχολ. Επιτρ. Β/βάθμιας Εκπ/ευσης, της Συμβουλευτικής Ομάδας Εργασίας Παρακολούθησης και Επιμέλειας σημαντικών και Μνημειακών δένδρων του Δήμου Θεσσαλονίκης , πρόεδρος της επιτροπής παιδείας της 5ης Κοινότητας.