Περιγραφή έργου

gargala evi dimotikosΕίμαι πτυχιούχος της Ανώτατης Υγειονομικής Σχολής της Πράγας. Έχω παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων εντός και εκτός Ελλάδας, στους τομείς της Προληπτικής ιατρικής, Προγραμματισμού και οικονομικής διαχείρισης μονάδων υγείας, Πληροφορικής, Διεθνών θεμάτων, Ευρωπαϊκής πολιτικής για την ισότητα των δύο φύλλων, Περιφερειακής ανάπτυξης και περιφερειακών επιχειρησιακών προγραμμάτων.

Εργάστηκα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πράγας, στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Γιαννιτσών και από το 1996 στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Σήμερα είμαι συνεργάτιδα και υπεύθυνη γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης και εκλεγμένο μέλος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, καθώς και του Ειδικού Συμβουλίου Επιλογής Προϊσταμένων οργανικών μονάδων.

Έχω διατελέσει Αντιπρόεδρος των δ.σ. των Κρατικών Παιδικών Σταθμών Δήμων Νεάπολης και Σταυρούπολης, μέλος του δ.σ. του Ελληνικού ιδρύματος Γαστρεντερολογίας και Διατροφής Βορείου Ελλάδος και μέλος του δ.σ. της Ένωσης Γυναικών Ελλάδος.

Από το 2002 έως σήμερα είμαι μέλος του δ.σ. Συλλόγου Εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, ενώ από το 2010 είμαι Οργανωτικός Γραμματέας της Εθνικής Αντίστασης Π.Ο.Α.Ε.Α. 1941 – 1944, Παράρτημα Θεσσαλονίκης.