Περιγραφή έργου

arvanitis giorgosΓεννήθηκα και μεγάλωσα στις γειτονιές του Αγίου Φανουρίου. Είμαι παντρεμένος με την καθηγήτρια πληροφορικής Χριστίνα Καζάνη και έχω δύο γιούς, τον Αργύρη και τον Χριστόφορο.

Μπαίνω στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος το 1984 και παράλληλα σπουδάζω στο Μαθηματικό Τμήμα του ΑΠΘ. Στη συνέχεια αποκτώ και το πτυχίο του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών.

Στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας αποκτώ Master στην Οικονομική Επιστήμη και στην Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων και μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων.

Στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών εκπονώ τη Διδακτορική μου διατριβή με θέμα: «Λογιστική μεταρρύθμιση και αξιολόγηση επιδόσεων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση» και το 2012 αναγορεύομαι διδάκτορας.

Εξελέγην Σύμβουλος του Δ’ Δημοτικού Διαμερίσματος του Δήμου Θεσσαλονίκης (1990-1994), Νομαρχιακός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης (1994-1998) και Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης (2010-2014).

Το 2013 άσκησα τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Οικονομικών και τώρα είμαι Αντιδήμαρχος Νεολαίας, Εθελοντισμού και Αθλητισμού.

Διετέλεσα Α’ Γραμματέας της Ομοσπονδίας Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδος (ΟΤΟΕ) του Νομού Θεσσαλονίκης (1993-1998), ενώ από το 2000 εκλέγομαι στο Διοικητικό Συμβούλιο και από το 2008 στο Προεδρείο του Συλλόγου Εργαζομένων Εθνικής Τράπεζας (ΣΥΕΤΕ).