Περιγραφή έργου

aggelidou - polichroniadou anna dimotikosΓεννήθηκα και ζω στη Θεσσαλονίκη. Τελείωσα το 3ο Πρότυπο της Παιδαγωγικής Ακαδημίας, το Κολλέγιο Ανατόλια, την Πολυτεχνική Σχολή του Α.Π.Θ.
Είμαι Αρχιτέκτων. Υπήρξα διευθύνων σύμβουλος εταιριών χονδρεμπορίας παιχνιδιών.
Είμαι σύζυγος του αρχιτέκτονα Άκη Αγγελίδη και μητέρα του Άγγελου Αγγελίδη, απόφοιτου του Πανεπιστημίου Sheffield.
Είμαι μέλος του Δ.Σ. της Εταιρίας Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης, μέλος του Συλλόγου Φίλων Εθελοντών ΕΠΑΘ, του Συλλόγου Αρωγής Γονέων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Βορείου Ελλάδος «Αχτίδα», της Ένωσης για τα Δικαιώματα των Πεζών, του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης, του Συλλόγου Φίλων του Βυζαντινού Μουσείου, του Παιδικού Μουσείου Θεσσαλονίκης, του Συλλόγου Αποφοίτων Κολλεγίου Ανατόλια, του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος, της Διεθνούς Οργάνωσης Γυναικών Ελλάδος (πρόεδρος 2004-2006).
Υπηρέτησα τον Δήμο Θεσσαλονίκης ως αναπληρώτρια πρόεδρος του Βρεφοκομείου Άγιος Στυλιανός, Εντεταλμένη Σύμβουλος Κοινωνικής Πρόνοιας, πρόεδρος 6ου, 9ου, 12ου ΚΑΠΗ, αντιπρόεδρος της ΔΗΚΕΘΕ, πρόεδρος Επιτροπής Περιπτέρων.
Είμαι Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Κοινωφελών Νομικών. Προσώπων. και Μεταναστευτικής Πολιτικής, και μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.